Expliciet GWW-contracten
Contractmanagement, -beheer en -advisering 

Wie is Michel Nas

 

LinkedIn profiel Michel Nas

Michel Nas, geboren in 1961 te Nijmegen, is de gedreven persoon achter Expliciet GWW-Contracten.

Passie en talent zijn de belangrijke elementen om betekenis vol werk te verrichten. Werken vanuit je talent geeft veel plezier. Vanuit deze gedachte neem ik plaats in uw project, onder uw vlag, op uw locatie. Door de juiste mix van kennis en betrokkenheid kunt u erop vertrouwen dat er een goed resultaat komt.

 

Wat andere over Michel zeggen:Een teamspeler" en "warme persoonlijkheid" zijn woorden die mij te binnen schieten als ik aan Michel denk.

Michel heeft zijn rol als inkoopadviseur en contractmedewerker bij het project Ring Utrecht (RWS), voor meer dan één jaar, naar mijn tevredenheid ingevuld.
Ik was vooral onder de indruk van Michel's vaardigheden om zich snel, in het team en de organisatie, in te werken.
Daarbij maakten wij graag gebruik van zijn ordelijke aanpak en zijn vermogen om informatie duidelijk en helder weer te geven.
Michel is een aanwinst voor elk team.

(Farid Bouchdak, inkoopadviseur Rijkswaterstaat)


 

"Michel heeft  voor het groot onderhoud van een civieltechnisch kunstwerk in de gemeente 's-Hertogenbosch de gunningscriteria EMVI op een ter zake kundige en ervaren wijze opgesteld. Het bestek getoetst en de aanbestedingsprocedure naar mijn volle tevredenheid begeleid en Michel is als persoon prettig om mee samen te werken."

(Wim Romeijn, directeur R&L Consultancy)

 

"Michel Nas is een prettige persoon om mee samen te werken. Betrouwbaar, gedreven en contentieus. Op het gebied van contractmanagement kan ik hem alleen maar aanbevelen."

(Marc van den Berg, contractmanager Rijkswaterstaat)
 

"Michel heeft bij een aantal civieltechnische projecten de bestekvoorbereiding en het tekenwerk uitgevoerd. Snel, accuraat, ter zake deskundig en voor een acceptabele prijs. Derhalve naar volle tevredenheid en zeer zeker aanbevelenswaardig. Daarnaast ook nog als persoon prettige om mee samen te werken"

(Jan Noz, bedrijfsleider Zijlstra-Infra)

 

"Sommige mensen zou je graag als vaste medewerker in je team hebben, Michel is er daar een van."

(Tom Beek, hoofd voorbereiding , gemeente Nijmegen)


Michel was ons aanspreekpunt bij Rijkswaterstaat voor areaalonderzoek voor het project 'ZAMEN'. vanuit Antea Group hebben wij dit als zeer prettig ervaren. En ook persoonlijk was de relatie zeer goed, waarbij Michel aandacht heeft voor de belangen van zowel opdrachtgever als opdrachtnemer. Zowel op proces als inhoud is Michel in staat om zijn rol goed in te vullen. Hij volet goed aan wanneer een inhoudelijke specialist moet aanhaken. Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren en zie Michel als een goede professional die goed in staat is een opdracht tot een goed einde te brengen.

(Erik Deuring, projectmanager Asset Management, Antea Group)