Expliciet GWW-contracten
Contractmanagement, -beheer en -advisering 

Zo krijg ik een beter RAW-contract

De bestekschrijver is verantwoordelijk voor een goed bestek incl. de benodigde bijlagen. Hiervoor dient de bestekschrijver inzicht en kennis te hebben van de RAW-systematiek. Minimale vereisten is het volgen van de CROW cursus "Beschrijven met RAW".

Met de workshop "Zo krijg ik een beter RAW-contract" geeft Expliciet GWW-contracten de bestekschrijver een boost om zijn kennis op te frissen. Leren van zijn eigen fouten, leren van elkaar, de do's en dont's van het werken met de RAW-Systematiek en verminderen van vragen tijdens de aanbestedingsfase.

Naast de RAW-systematiek komen tevens aan de orde de verschillende soorten contracten, hoe verloopt de aanbestedingsfase, hoe ga ik om met vragen tijdens de aanbestedingsfase en hoe kan ik deze het beste beantwoorden. Wat is een inkoopplan en wat kan ik daarmee?

Deze training wordt extern gehouden, maar indien er uit één organisatie minimaal 6 personen deel nemen kan de training intern worden gehouden. Ik maak gebruik van een actueel bestek (bij voorkeur in een bestek in de aanbestedingsfase). We bespreken alle delen van het bestek en nemen dit stap voor stap door. Ook kijken we naar de bijlagen en bespreken we verbeterpunten voor het beantwoorden van vragen.

De training duurt van 09:30 uur tot ca. 16:00 uur. De training is geschikt voor contractvoorbereiders, projectleiders en toezichthouders. 

Voor meer informatie, het inschrijfformulier, een afspraak of een intake gesprek, neem gerust contact met mij op.

 

Gerealiseerde projecten;

  • Gemeente Nieuwegein;
  • Gemeente Utrechtse heuvelrug;
  • Gemeente Beuningen;
  • Gemeente 's-Hertogenbosch;
  • gemeente Nijmegen;